چای یکی از لذتبخشترین نوشیدنیهاست که با رعایت چند نکته ساده میتوانید طعم ناب آن را تجربه کنید.
وقتی کتری رو روی شعله میذارید تا آب به جوش بیاد، همزمان مقدار لازم چای خشک (معمولاً یک قاشق غذاخوری برای هر فنجان) رو در قوری بریزید و بعد از آبکشی روی کتری قرار بدید.
با این کار در مدتی که کتری به خوبی به جوش بیاد، برخورد بخار آب با سطح زیرین قوری و گرم شدن چای مرطوب، باعث آزادسازی طعم ناب چای میشه.
بعد از به جوش آمدن آب، مقدار متناسبی از آن را به قوری اضافه کنید. (مقدار آب به میزان چای و اندازه قوری وابسته ست).
در نهایت با توجه به نوع چای، مدت زمان لازم برای دم آوری رو در نظر گرفته و اجازه بدید که چای با بخار آب به خوبی دم بکشه.(حداقل زمان دم آوری برای چای ممتاز بین 10 تا 15 دقیقه ست. به چای قلم زمان بیشتری بدید تا به رنگ مطلوب برسه).