image

روش دم آوری چای سبز

  • 1403/09/20
  • بازدید: 16
  • 0

چای سبز یکی از سالم ترین و محبوب ترین دمنوش هاست و تحقیقات بسیاری مصرف آن را موجب بهبود سلامت، کاهش میزان چربی بدن و سطح قند خون و همچنین تقویت سلامت مغز عنوان کرده اند. با رعایت چند نکته ساده در دم آوری آن می توانید از طعم ناب آن را تجربه کنید:

در ابتدا کتری رو روی شعله بذارید تا آب به جوش بیاد. 

کمی صبر کنید تا دمای آب کم بشه و به حدود 80 درجه برسه.

مقدار متناسبی از آب و چای رو در قوری یا لیوان دمنوش بریزید ( یک قاشق چایخوری چای سبز به ازای هر فنجان آب)

3 تا 8 دقیقه زمان بدید تا چای به خوبی دم بکشه.

تو این مرحله برگهای سبز چای رو با صافی جدا کنید تا چای تلخ نشه و بتونید از طعم ناب و طبیعی چای سبز لذت ببرید.